Bok - Typ trettio

2010-09-26
kl 21:58:25
Typ trettio av Lisa Jewell




Boken handlar om:
Tänk dig att du springer på ditt livs stora kärlek tolv år efter att hon försvann, att hon är snyggare än någonsin och att hon gärna går på date med dig. Det här händer Dig Ryan samma dag som han fyller trettio. Tänk dig sen att du är Nadine, Digs bästa vän sedan femton år, och att den stora kärleken visar sig vara Delilah, din rival redan i skolan. Kan man klandra dig då om du plötsligt börjar göra fåniga saker som att spionera utanför Digs hus mitt i natten eller ringa DIN gamla kärlek som idag är om möjligt ännu mer fel än han var för tio år sedan?

Vad jag tycker:
Det här är typisk chiclitt. Lättläst och underhållande, ritkigt rolig på vissa ställen! Läste ut den på två dagar så det är väl trevlig helgläsning, eller semesterläsning om man föredrar det.

Betyg:
3/5

Film- Flickvänner från förr

2010-09-25
kl 23:13:50


Filmen handlar om:
Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hålla sig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner…
källa

Vad jag tycker:
Underhållande film som är ganska förutsägbar, inte så mycket mer än det. Helt klart värd att se, det är en sån film jag kan se flera gånger som när man är sjuk och inte orkar titta på något djup psykologisk film.

Betyg:
3/5


Film- Allt för min syster

2010-09-25
kl 23:08:56


Filmen handlar om:
11-åriga Anna Fitzgerald föddes för att vara donator till sin leukemidrabbade äldre syster, men kräver till slut rätten att bestämma över sin egen kropp. Hennes kamp för frihet att välja kanske splittrar familjen eller, är det första steget mot verklig tillgivenhet, värdighet och vad det betyder att vara en familj. Nick Cassavetes, regissören till "Dagboken" och "John Q", visar återigen sin känsla för berättelser om djupa mänskliga relationer i denna inspirerande film om en kärleksfull familj - utmanad och förenad - av ett barns sjukdom.

källa

Vad jag tycker:
Otroligt bra film, man gråter sig igenom ungefär hela. Filmen och boken slutar lite, okej, helt olika! Och som vanligt så är boken hundra gånger bättre än filmen, även om denna filmen faktiskt var riktigt bra. Titeln är på svenska är ju också bra, man gör verkligen allt för sin syster! Efter en sådan här film tänker man  en gång extra på allt det härliga som finns i livet.


Betyg:
4/5

Älskar dig

2010-09-24
kl 10:03:10


Ett collage från förra året!

Piggar upp att kolla fina bilder, sitter hemma och mår illa som ett as. Spytt halva natten, magsjuka eller något dåligt jag ätit? Ingen som vet. Vågade mig inte till jobbet ifall det skulle vara magsjuka i alla fall.


Bok- The Dirt

2010-09-23
kl 22:08:04



Boken handlar om:

Mötley Crüe är världens mest ökända rockband. Whisky och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv - det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början...

I The Dirt: Bekännelser från världens mest ökända rockband drar fyra ökända rockstjärnor den klassiska rock´ n´ roll-myten i egen whiskyindränkt tappning. Och de tvekar inte att göra sin egen historia mer spännande med alla tillgängliga medel
källa

Vad jag tycker:
The Dirt är en helt vansinnig bok, på alla sätt och vis. Mötley Crüe har gjort saker som en "vanlig" människa aldrig ens skulle kunna tänka sig att göra. Man blir så fascinerad av deras rent ut sagt, korkade livsstil. Den här boken är så himla läsvärd så det finns inte! Mest för att ens eget liv framstår som så j*vla lugnt i jämförelse med dessa galningar!!

Betyg:
4/5


nya bilder

2010-09-23
kl 21:55:44
Efter många om och men fick jag och syrran med mama ut igår. Vi har ett litet mission med bilderna, men eftersom morsan ibland får för sig att kika in här kan jag inte säga vad det är.


Min söta mamma och alltid lika trogna lillasyster som ställer upp på fotograferingar


Mami


Syrran behövde en ny profilbild till facebook. Tog några fler, vet inte vilken hon ska ha sen.


Mamma i skogen



Nya tvn! Knut heter han. Älskad av oss båd...

2010-09-16
kl 20:50:26

dsc00170 (MMS)

Nya tvn! Knut heter han. Älskad av oss båda. Helt perfekt med sina 42"


Sommarbild

2010-09-12
kl 11:45:55
En bild från när jag och syrran var ute och fotade.
Sommar då, nu är det höst. Har lite lust att sticka ut och fota lite idag, men vi ser hur det blir.



Om det är någon som har lust at agera modell så säg till. Jag tror syrran börjar tröttna! :)

Min profilbild
RSS 2.0